Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 29-6-2023

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 29 Ιουνίου, βασικό θέμα της Επικαιρότητας ήταν οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες συζητήσαμε με τον Κώστα Πουλακίδα, πολιτικό συντάκτη της εφημερίδας ΑΥΓΗ. Προηγήθηκε η ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων. Στη δεύτερη ώρα, συνδεθήκαμε με Θεσσαλονίκη απ’ όπου η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Λία Χριστάρα, μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις με την υπόθεση των μελών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι, τον Απρίλιο, είχαν εισβάλει σε έκθεση καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία τον οποίο προπηλάκισαν, σφραγίζοντας, παράλληλα, τον χώρο. Επίσης, πληροφορηθήκαμε τα τελευταία νέα από την κατάσταση της υγείας του 4χρονου κοριτσιού που είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από δάγκωμα οχιάς.
Λίγο πριν τις 11:30, ο Θέμης Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου κτηματομεσιτών, E-real estates, μας ενημέρωσε για όλα όσα αφορούν στην ενοικίαση φοιτητικής στέγης, σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθητών που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τη Νικόλ Παπαδοπούλου και τις πολιτιστικές ειδήσεις και των δημοσιογράφο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Βασίλη Μότση, και τις αθλητικές ειδήσεις.

σχετικα ondemand