Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 15-6-2023

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 15 Ιουνίου, ξεκινήσαμε τη συζήτηση με θέμα το τραγικό ναυάγιο με τους εκατοντάδες πρόσφυγες, στα ανοικτά της Πύλου και συνομιλήσαμε γι αυτό με τον ευρωβουλευτή του Renew Europe, Γιώργο Κύρτσο. Μαζί του, επίσης, σχολιάσαμε και τα της πολιτικής επικαιρότητας, ενόψη των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Στη συνέχεια, καλέσαμε τον κ. Κώστα Μελά, καθηγητή Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για να αναπτύξει την Οικονομική διάσταση του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού αλλά και τα θέματα που αφορούν την Οικονομία στην Ευρώπη, μέσα στην ενεργειακή κρίση και την ώρα που η ΕΚΤΟ επιμένει στην πολιτική της αύξησης των επιτοκίων για να περιορίσει τον πληθωρισμό.
Στη δεύτερη ώρα, τον λόγο πήρε από τη μακρινή Σαγκάη, ο επί 4 χρόνια Γενικός πρόξενος εκεί, Βασίλης Ξηρός ο οποίος επέστρεψε στην αγαπημένη του (όπως λέει και ο ίδιος) πόλη, αυτή τη φορά ως σκηνοθέτης του κινηματογράφου, συμμετέχοντας στο Διεθνές Φεστιβάλ της Σαγκάης, με την ταινία “Μια μέρα στη Σαγκάη”.
Οι συνεντεύξεις έκλεισαν με τον κ. Ευθύμη Καλλό, διευθυντή του Ελληνικού προγράμματος του SBS Αυστραλίας για να μιλήσουμε για τις εκλογές και την Ομογένεια.
Η εκπομπή έκλεισε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τις διεθνείς ειδήσεις και τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη στο στούντιο, για τις ειδήσεις από τον αθλητικό χώρο.

σχετικα ondemand