Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 15-5-2023

Με τον Ευάγγελο Αρεταίο, δημοσιογράφο, ερευνητή του ΕΛΙΑΜΕΠ για θέματα σχετικά με την Τουρκία ξεκίνησε η εκπομπή της Δευτέρας, 15 Μαίου, με τον οποίο συζητήσαμε τις τελευταίες εξελίξεις για τις εκλογές στην Τουρκία και τα αποτελέσματα που δίνουν σαφές προβάδισμα στον Ερντογάν για τη δεύτερη κάλπη της 28ης Μαίου. Στη συνέχεια, μαζί μας ήταν, μέσω τηλεφώνου, δύο υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών τους στην Ανατολική Αττική, με κόμματα που βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου, τον. κ. Αβραάμ Ιωαννίδη, ιχθυολόγο, που είναι υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους, και την κα Σύλβια Κοιλάκου, πολιτικό μηχανικό που κατεβαίνει με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Στο τρίτο μέρος της εκπομπής, επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Σερρών, κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, με αφορμή την επιστροφή του Πανσερραϊκού στα μεγάλα σαλόνια της Super league, ένα γεγονός τεράστιας σημασίας για την πόλη του.
Τέλος, η Ιβάνα Τζόρτζεβιτς μας ενημέρωσε για τις διεθνείς ειδήσεις, η απεσταλμένη της ΕΡΤ στη Χειμάρρα, Έλενα Αποστολίδου για τη νίκη του Φρέντι Μπελέρη στις δημοτικές εκλογές, η Νικόλ Παπαδοπούλου μας έδωσε τις πολιτιστικές ειδήσεις και ο Δημήτρης Γιαχανατζής, από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, για τα αθλητικά νέα.

σχετικα ondemand