Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 12-5-2023

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 12 Μαίου, αμέσως μετά την εισαγωγή στην Επικαιρότητα και την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, δώσαμε τον λόγο σε δύο υποψήφιους στις εκλογές της 21ης Μαίου. Τον υποψήφιο με το ΚΚΕ στη Λάρισα, Γιώργο Λαμπρούλη και τον υποψήφιο με το ΜέΡΑ25 στην Κοζάνη, Πολυδεύκη Λιάκο.
Αμέσως μετά, στρέψαμε το βλέμμα στον Πολιτισμό, φιλοξενώντας τηλεφωνικά την Τατιάνα Λύγαρη που υπογράφει τη σκηνοθεσία και τα σκηνικά σε μια Αγγλόφωνη παράσταση που ξεκίνησε από το θέατρο στο Τρένο του Ρουφ και ταξίδεψε σε έξι πόλεις του Εξωτερικού, φέρνοντας κοντά στο Ελληνικό Θέατρο τους θεατές, ξένους και ομογενείς δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς. Η παράσταση με τον τίτλο “Women of Passion, Women of Greece” Μήδεια, Μαρία Κάλλας, Μελίνα Μερκούρη επιστρέφει στο Θεατρικό Βαγόνι Ρουφ μετά το ταξίδι της σε Σύδνεϋ, Αδελαΐδα, Ντάργουιν, Βρυξέλλες, Νέο Δελχί, Μπανγκαλόρ του τρένου στο Ρουφ, από 27 Μαΐου 2023, κάθε Σάββατο στις 7.15 μμ και για 10 μόνο παραστάσεις. Η Τατιάνα Λύγαρη μίλησε για το έργο, την εμπειρία της από παραστάσεις μπροστά σε πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους θεατές στην Ευρώπη, στην Αυστραλία και στην Ινδία, για τις προσωπικότητες της Μελίνας Μερκούρη και της Μαρίας Κάλλας, τη Μήδεια και την εξαιρετική ερμηνεία της Εβελίνας Αραπίδη στον ρόλο και των τριών.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τις διεθνείς ειδήσεις με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τις αθλητικές ειδήσεις από την Αντιγόνη Δρακάτου στο στούντιο.

σχετικα ondemand