Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 4-4-2023

Η πολιτική επικαιρότητα ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρώτη ώρα της εκπομπής, με καλεσμένους τον Δημήτρη Καιρίδη από τη Νέα Δημοκρατία και τον Γιάννη Αμανατίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και θέματα τον φράκτη στον Έβρο, τα Ελληνοτουρκικά, την είδηση για την ανάληψη της προεδρίας του κόμματος Κασιδιάρη από πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και, φυσικά, τα διακυβεύματα των εκλογών της 21ης Μαίου. Στη δεύτερη ώρα, ασχοληθήκαμε με τις υποθέσεις εκφοβισμού σε σχολεία και πανεπιστήμια, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε τρανς φοιτητής στην Πάτρα. καλεσμένη ήταν η κα Αντωνία Τόρρενς εκπαιδευτική ψυχολόγο από την οργάνωση live without Bullying του  Κέντρου Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας.
Αμέσως μετά, δύο εκπρόσωποι των Ελληνικών Κοινοτήτων της Βιέννης και του Μπουένος Άιρες, o Γιώργος Gstrein πρόεδρος το Συλλόγου “Ήφαιστος Βιέννης” και η κα Χριστίνα Τσαρδίκου πρόεδρος της Ελληνικής Πολιτιστικής Οργάνωσης “Νόστος” Αργεντινής σε ταυτόχρονη τηλεφωνική σύνδεση, ανέδειξαν την κοινή τους προσπάθεια για τη διάσωση του διατηρητέου οικήματος που βρίσκεται στο Μεταξουργείο και αποτελεί την οικία του μεγάλου μας ποιητή, Τάσου Λειβαδίτη.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με ειδήσεις από τον χώρο του Πολιτισμού, με τη Νικόλ Παπαδοπούλου και τις αθλητικές ειδήσεις με τον Μπάμπη Πλάγο, από την Έρα Σπορ.

σχετικα ondemand