Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 26-01-2023

Η εκπομπή της Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου, ήταν αφιερωμένη στην Επικαιρότητα, με αφορμή και βασικό άξονα, τουλάχιστον για την πρώτη ώρα, την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, μετά τις αποκαλύψεις για τους παρακολουθούμενους από την ΕΥΠ. Οι δημοσιογράφοι Μανώλης Κοττάκης και Κώστας Πουλακίδας κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για την πολιτική Επικαιρότητα και όσα θα επακολουθήσουν, έως την προκήρυξη των εκλογών.
Στη δεύτερη ώρα, καλεσμένη στο στούντιο ήταν η Μαρία Κουφοπούλου, επικεφαλής του Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Αφορμή η Ελληνική υποψηφιότητα που ζητά την ψήφο των Ελλήνων (και όχι μόνο) όλου του κόσμου, στην αναμέτρησή της με άλλες 5 τοποθεσίες στις οποίες γυρίστηκαν ταινίες το 2022 και διαγωνίζονται για το βραβείο «Location Award 2022 for Best European Filming Location» που διοργανώνει κάθε χρόνο το European Film Commission Network. Η αγαπημένη παραλία της Εύβοιας ήταν από τα βασικά σκηνικά της ταινίας “Triangle of Sadness” που διακρίθηκε μέσα στη χρονιά και έχει ήδη κερδίσει τρεις υποψηφιότητες για τα βραβεία Oscar.

σχετικα ondemand