Κουβέντες Μακρινές Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Σιούγας μιλά στη “Φωνή της Ελλάδας” για την ταινία «The One Note Man» | 14.02.24

Ο Γιώργος Σιούγας γεννήθηκε στην Αθήνα. Γνωρίζοντας ότι θα ακολουθούσει τον δρόμο του σκηνοθέτη από μόλις 17 χρόνων, σπούδασε στο περίφημο London Film School της Αγγλίας, οπού σκηνοθέτησε 5 ταινίες μικρού μήκους που διαγωνίστηκαν σε περισσότερα από 30 διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Το εντυπωσιακό βιογραφικό του περιλαμβάνει και άλλες βραβευμένες ταινίες, όπως «Το Γάλα», που προτάθηκε για 11 βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για Καλύτερο Σκηνοθέτη. Ο Γιώργος Σιούγας έχει επίσης σκηνοθετήσει γνωστές τηλεοπτικές σειρές για την ελληνική τηλεόραση («Βέρα στο Δεξί», «Τα Μυστικά της Εδέμ» κ.ά.) και για την αγγλική τηλεόραση («Casualty» κ.ά.). Ζει μόνιμα με την οικογένειά του στο Μάντσεστερ οπού εργάζεται από το 2015.
Παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη στη συνεργάτιδα της “Φωνής της Ελλάδας” Eliana Nunes που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Κουβέντες μακρινές” την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.
Μιλά για την ταινία του “The one note man” και όλα όσα αγαπά στον κινηματογράφο

σχετικα ondemand