Κουβέντες Μακρινές Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο π. Απόστολος Μαλαμούσης από το Μόναχο στη “Φωνή της Ελλάδας”

Ο πατέρας Απόστολος Μαλαμούσης, από την ενορία των Αγίων Πάντων στη Βαυαρία, ήταν φιλοξενούμενος στη “Φωνή της Ελλάδας” τη Μ. Τετάρτη και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Κουβέντες μακρινές” με τη Νατάσα Βησσαρίωνος.

Ο πατέρας Απόστολος Μαλαμούσης έχει βραβευτεί για την προσφορά του στην ειρηνική συμβίωση των λαών, καθιέρωσε τον αγιασμό των υδάτων ανήμερα τα Θεοφάνια στον ποταμό Ίζαρ, την περιφορά του Επιταφίου στη Μάριεν Πλατς, αλλά και την Ημέρα Ελληνοβαυαρικού Πολιτισμού.

Ο ακάματος ιερωμένος από τον Βόλο, έκλεισε φέτος 50 χρόνια στο Μόναχο και μίλησε για τη ζωή των ξενιτεμένων συμπατριωτών μας από τη δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα, για τους αγώνες του για την ειρηνική συμβίωση των λαών, για τις δράσεις του πολιτιστικού κέντρου της ενορίας των Αγίων Πάντων, για τις σχέσεις του με τις άλλες θρησκείες στη Βαυαρία, για τις δράσεις του στη γενέτειρά του, στο Πήλιο, αλλά και για τα ήθη και τα έθιμα των ημερών που τηρούν οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Γερμανίας.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο ηχητικό της ανάρτησης

σχετικα ondemand