Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

«Καλές Θάλασσες»: Έπιασε Κορσική και ετοιμάζεται για Σαρδηνία το “ΠΥΘΕΑΣ” | 22.05.2024

Ο κυβερνήτης ιστιοπλοϊκού «ΠΥΘΕΑΣ» Γιώργος Κεσσές μιλάει στις «Καλές Θάλασσες» και τη “Φωνή της Ελλάδας”. ΤΟ «ΠΥΘΕΑΣ», βρίσκεται στο Μπονιφάτσιο της Κορσικής προερχόμενο από τη Νίκαια και ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Σαρδηνία.

Τον καπετάνιο υποδέχθηκαν αρκετοί Έλληνες της Νίκαιας, του Καργκέζε και του Μπονιφάτσιο στην Κορσική.

Μεταξύ αυτών ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Γαλλία κ. Δημήτρης Ζεβελάκης, η κα Αλεξάνδρα Μαντζίλα – πληρεξούσιος Υπουργός β’ της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, ο Δήμαρχος της μικρής πόλης Καργκέζε κ. Φρανσουά Γκαριντάτσι και η ελληνικής καταγωγής Marie-Louise Zanettacci (Τζανετάκη) κ.ά

Στο ταξίδι του ο Γιώργος Κεσσές σε συνεργασία με τα Ελληνικά Προξενεία, τους ομογενείς μας και τις τοπικές αρχές συναντάει Έλληνες τρίτης και τέταρτης γενιάς , οι οποίοι του δείχνουν την αγάπη και τη νοσταλγία τους για την πατρίδα.

Ο κυβερνήτης του «ΠΥΘΕΑ», μας μιλάει για τα μνημεία, τους ναούς (Αγιος Σπυρίδωνας), τις πόλεις, τους ανθρώπους και τους Έλληνες που συναντάει. Φυσικά μας μιλάει για τις μαρίνες και τις υποδομές, που συναντάει στα μέρη απ’ όπου περνάει. 

ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ…

σχετικα ondemand