Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Γιώργος Κεσσές στις «Καλές Θάλασσες» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη | 13.05.2024


Ο κυβερνήτης του ιστιοπλοϊκού σκάφους «ΠΥΘΕΑΣ», Γιώργος Κεσσές, ο οποίος έφτασε μόνος του στο λιμάνι της Μασσαλίας από τον Πειραιά, μετά από ένα κοπιαστικό και γεμάτο εμπειρίες, απρόσμενα περιστατικά και δυσκολίες ταξίδι μιλάει στις «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» και τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

Συγκινημένος μοιράζεται μαζί μας την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Έλληνες του Γαλλικού λιμανιού, τις συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί μετά τα την άφιξη του και την παράδοση της σημαίας του Πειραιά στον Δήμο της αδελφής πόλης τη Μασσαλίας μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Το ιστιοπλοϊκό «ΠΥΘΕΑΣ» συνόδευσε (με κάποιους ενδιάμεσους σταθμούς, ελληνικού ενδιαφέροντος) το Γαλλικό ιστιοφόρο «Belem», που μετέφερε στην Γαλλία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 την Ολυμπιακή Φλόγα.

Το Ολυμπιακό ταξίδι επιστροφής του «ΠΥΘΕΑ»

Το Ολυμπιακό ταξίδι επιστροφής του «ΠΥΘΕΑ»” θα ξεκινήσει  με πρώτο σταθμό τη Νίκαια και υποδοχή από την εκεί Ελληνική Κοινότητα την Πέμπτη 16/5. 

Άφιξη στη Νίκαια, Παρασκευή πρωί 17/5. 

Αιτία, τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και επικείμενη υποδοχή του Κυβερνήτη του “ΠΥΘΕΑ” από τον Δήμαρχο της Μασσαλίας κ. Μπενουά Παγιάν καθώς και από την Ελληνίδα Υπουργό Εξωτερικών Σχέσεων της Γαλλικής Κυβέρνησης και αρμόδια για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, Κα Χρυσούλα Ζαχαροπούλου.

σχετικα ondemand