Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Δημήτρης Τσελίκας στις «Καλές Θάλασσες – -Βάρδια Σαββάτου» | 20.04.2024

Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλές Θάλασσες-Βάρδια Σαββάτου», με τον Αντώνη Καραγιαννάκη ήταν ο πολιτικός μηχανικός από την Πάτρα, Δημήτρης Τσελίκας, για πολλά χρόνια ιστιοπλόος και δημιουργός τεσσάρων ποιητικών συλλογών.

Ο Δημήτρης Τσελίκας έχει αγαπήσει πάρα πολύ την Ελλάδα, τη θάλασσα και τη ναυτοσύνη και έχει γράψει καταπληκτικά ποιήματα για αυτήν. «Η θάλασσα για εμένα, είναι τρόπος ζωής. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Κάθε μέρα όπου και να βρίσκομαι προσπαθώ να δω τη θάλασσα. Έχω δεθεί πάρα πολύ μαζί της από μικρό παιδί. Η θάλασσα είναι κίνηση, είναι ζωή. Κάθε κύμα είναι κάτι το καινούργιο» τονίζει, σε κάθε ευκαιρία, με τον τρόπο του ο Πατρινός ιστιοπλόος.

Στην εκπομπή μας απήγγειλε όμορφα ποιήματα, θα διηγηθεί ιστορίες από δικά του βιώματα και πολλών φίλων του. Έχει περάσει και αυτός διάφορες καταστάσεις, εύκολες και δύσκολες με το ιστιοπλοϊκά του, τα οποία είναι με σειρά παλαιότητας: «Όνειρο», «Joyful», «Nadine» και «Iris».

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

σχετικα ondemand