Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η θάλασσα ως έμπνευση για τραγούδια στις «Καλές Θάλασσες – Βάρδια Σαββάτου» | 16.03.2024

Η θάλασσα είναι μετά τον έρωτα η πιο μεγάλη πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που κατοικούν κοντά της, δουλεύουν με αυτήν, δουλεύουν για αυτήν, είτε είναι στα καράβια, στις βάρκες, τα καϊκια, είτε στα ναυτιλιακά γραφεία, τα καρνάγια, τα ναυπηγεία, τις τροφοδοσίες κλπ.

Πόσες μουσικές και πόσα τραγούδια δεν έχουν γραφτεί γι’ αυτήν! Η θάλασσα η ίδια είναι μελωδία, άλλοτε σιγανή και άλλοτε δυνατή, άλλοτε γλυκιά κι άλλοτε άγρια… Μπορείς όχι μόνο να τη δεις, αλλά να την ακούσεις και να την τραγουδήσεις.

Αυτό θα κάνουμε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 στην εκπομπή «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ-ΒΑΡΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» του Αντώνη Καραγιαννάκη στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ας απολαύσουμε λοιπόν, κάποια υπέροχα τραγούδια που χρησιμοποιούν τη θάλασσα με τους ανθρώπους της και τα πλεούμενα της είτε μικρή είτε πλατιά, είτε γαλήνια είτε αγριεμένη, σε ένα 2ωρο ιδιαίτερο ραδιοφωνικό ταξίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

σχετικα ondemand