Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο συγγραφέας Μίλτος Αντωνιάδης και ο εκδότης Θωμάς Τσερώνης στις καλές θάλασσες | 09.12.2023

Ο συγγραφέας Μίλτος Αντωνιάδης και ο εκδότης Θωμάς Τσερώνης ήταν οι καλεσμένοι στις «Καλές Θάλασσες-Βάρδια Σαββάτου» στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Μίλτος Αντωνιάδης μίλησε για το νέο του βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ-Σκοτεινός ουρανός» και για το προηγούμενο «ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ- Το πρώτο αίμα», και αναφέρθηκε στις έρευνες και τις συζητήσεις που έχει κάνει με πολλούς ανθρώπους της θάλασσας του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού, και τις καλές φιλίες που έχει δημιουργήσει μέσα από αυτές.

Παράλληλα, ο Μίλτος Αντωνιάδης μας είπε πως δουλεύει και πως έστησε την τριλογία για τις φανταστικές ελληνοτουρκικές σχέσεις το 2029, γύρω από το Αιγαίο, τονίζοντας ότι στο κομμάτι της διπλωματίας έχει βάλει ένα αγαπημένο χαρακτήρα, αυτόν της Ελληνίδας υπουργού Εξωτερικών.

Από την πλευρά του, ο εκδότης της εταιρείας Memento, Θωμάς Τσερώνης αναφέρει ότι «ένα βιβλίο που έχει στον τίτλο του τη λέξη Αιγαίο είναι σίγουρο πως έχει μέσα του πολλή θάλασσα και ναυτικούς». Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μαγεία του Βιβλίου, υποστηρίζοντας ότι «ο Έλληνας έχει σταματήσει να διαβάζει όπως στο παρελθόν. Οι λέξεις, οι εικόνες, οι ιστορίες που είναι τυπωμένες σε ένα άψυχο χαρτί μπορούν να σου μεταδώσουν άπειρα συναισθήματα και σκέψεις και αυτό στο προσφέρει μόνο ένα βιβλίο».

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

σχετικα ondemand