Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

”Βάρδια Σαββάτου” σε ένα αφιέρωμα για τον Νίκο Ανδριώτη | 30.09.2023

Ο Θανάσης Ζησιμόπουλος, ιδρυτής και πρώτος εκτελεστικός διευθυντής του κοινωφελούς Ελληνικού ραδιοφώνου CosmosFm στη Νέα Υόρκη, ο Στέλιος Τακετζής ,ναυλομεσίτης – εθελοντής παραγωγός και νυν πρόεδρος του ΔΣ του Cosmos Fm και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φάνης Παπαθανασίου που ξεκίνησε την πολύχρονη καριέρα του στη Νέα Υόρκη, βρέθηκαν στη Φωνή Της Ελλάδας και στην εκπομπή Καλές Θάλασσες του Αντώνη Καραγιαννάκη. Έστησαν μια εκπομπή-αφιέρωμα για τον Νίκο Ανδριώτη, ο οποίος σε ηλικία 82 ετών, “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή.

Ο Νίκος Ανδριώτης ήταν πρώην πρόεδρος και στη συνέχεια επίτιμος πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας του Αγ. Δημητρίου, Αστόριας της Ν. Υόρκης, μέγας ευεργέτης της Ομογένειας και ειδικά της ιδιαίτερης πατρίδας του Νισύρου, καθώς και βασικό μέλος της οικογένειας του Cosmos fm.
Επίσης ήταν ο πρωτεργάτης και υπήρξε πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου της Αρχιεπισκοπής στην Αστόρια.

Μιλάνε για την προσφορά του, την πορεία του, τον χαρακτήρα, το πάθος την αγάπη του για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, τις δωρεές, τις «κόντρες» του για κάποια θέματα, τις προοδευτικές του ιδέες και φυσικά για την αγαπημένη του Νίσυρο.
Επίσης, γίνονται αναφορές στον Ελληνισμό της σημερινής Νέας Υόρκης, τη νέα γενιά και φυσικά την προσφορά, το έργο και την πορεία του Cosmos fm όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Ελληνισμό της Νέας Υόρκης.

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα ακούγονται σε αυτό το ξεχωριστό ραδιοφωνικό ταξίδι στις Καλές Θάλασσες που δεν πρέπει να χάσει κανείς.


Η εκπομπή μεταδίδεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 08:00 το πρωί και σε επανάληψη στις 11:00 το βράδυ.

σχετικα ondemand