Infinitely Curious Κατερίνα Μπατζάκη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Infinitely Curious: The power of meditation | 17.09.23

Συντονιστείτε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 11.00-12.00 το πρωί ώρα Ελλάδας  για να ακούσετε την εκπομπή  Infinitely Curious από τη «Φωνή της Ελλάδος», για να μάθετε από τον συγγραφέα Alan Wilson Watts, τον Ινδό φιλόσοφο Jiddu Krishnamurti και τον  πνευματικό γκουρού Bhagwan ShrRajneesh πώς ο διαλογισμός μπορεί να θρέψει με υγεία σώμα και μυαλό. Μάθετε από τον γιατρό Fadal Zeidan της Κοινωνικής Γνωσιακής Συναισθηματικής Νευροεπιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια μέσω των επιστημονικών μεθόδων που εφαρμόζει πώς η επίγνωση και ο διαλογισμός μπορούν να βελτιώσουν άμεσα την ανθρώπινη υγεία.
Πολλοί είναι εκείνοι που παραδέχονται ότι ο διαλογισμός είναι δύναμη. Σε περιόδους στρες, άγχους και απομόνωσης, ο διαλογισμός είναι μια από τις πιο ευεργετικές και αποτελεσματικές  πρακτικές για την κατανόηση των συναισθημάτων μας αλλά και του τρόπου με τον οποίο σχετιζόμαστε με τον κόσμο και την ύπαρξη μας. Χρόνια τώρα έχει αποδειχθεί ότι η τακτική πρακτική του διαλογισμού οδηγεί στην συνειδητότητα, την συμπόνια και την κάθαρση νου και ψυχής για μια πιο όμορφη και ολοκληρωμένη ζωή.

Επιμέλεια-  παρουσίαση : Κατερίνα Μπατζάκη