Η Παγκόσμια Φωνή μας Πέτρος Δίπλας, Δημήτρης Κοντογιάννης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Αθ. Τσουχαντάρης από την Αυστραλία, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ, στην “Παγκόσμια Φωνή μας” | 05.06.2024

Ο Αθανάσιος Τσουχαντάρης, υποψήφιος για την Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), ομογενής επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ελληνο-Αυστραλέζικου Εμπορικού Επιμελητηρίου και πρώην καταδρομέας του Ελληνικού στρατού, μίλησε για την προσωπική διαδρομή του, το όραμά του να δεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων να ανεβαίνει στα επίπεδα των Αυστραλών και την επιθυμία του να προσφέρει στη χώρα μέσω του Ευρωκοινοβουλίου στο ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας και στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας” με τους Πέτρο Δίπλα και Δημήτρη Κοντογιάννη.

Ο κ. Τσουχαντάρης, ο οποίος μετανάστευσε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στην Αυστραλία για τα μάτια της μετέπειτα συζύγου του, αναφέρθηκε στα δύσκολα πρώτα χρόνια στη Μελβούρνη όταν έκανε δυο και τρείς δουλειές την ημέρα για να τα βγάλουν πέρα καθώς η σύζυγος σπούδαζε ιατρική και είχαν τον πρώτο τους γιό και τα μετέπειτα επιχειρηματικά του βήματα που κατέστησαν την οικογενειακή επιχείρηση συντήρησης κτιρίων, μέσων μαζικής μεταφοράς και security την μεγαλύτερη στην Αυστραλία και όχι μόνο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις πετυχημένες προσπάθειες που έκανε να φέρει Αυστραλούς επιχειρηματίες να επενδύσουν κεφάλαια ύψους 100 εκ. ευρώ στην Ελλάδα μέχρι στιγμής, φτιάχνοντας εργοστάσια, και τις οποίες συνεχίζει, ευελπιστώντας ότι θα αποδώσουν ακόμη περισσότερο.

σχετικα ondemand