Η Παγκόσμια Φωνή μας Πέτρος Δίπλας, Δημήτρης Κοντογιάννης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Δ. Κατσαούνης απο τον Καναδά, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ, στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας”|15.05.2024

Ο Δημήτρης Κατσαούνης απο το Μόντρεαλ του Καναδά, υποψήφιος για το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο με την ΝΔ, ξετύλιξε το νήμα της προσωπικής του ιστορίας, ξεκινώντας απο τις μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ, τα επαγγελματικά του βήματα στον χρηματοοικονομικό χώρο στην Ελλάδα, την οικονομική κρίση που τον ανάγκασε να μεταναστεύσει το 2015 με την οικογένειά του στον Καναδά, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί, την ενασχόλησή του με την ομογένεια και την υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή με την ΝΔ στο ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας και στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας” με τους Πέτρο Δίπλα και Δημήτρη Κοντογιάννη.

Ο κ. Κατσαούνης ανέφερε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα για να απλοποιήσει και να διευκολύνει τις συναλλαγές των ομογενών με το ελληνικό κράτος ώστε να μην χρειάζεται να έρχονται εδω για να επιλύουν τα θέματα που τους αφορούν, π.χ. οικονομικής φύσεως, και επιπλέον να αντιληφθεί ότι οι ομογενείς μπορεί να είναι πολύ πιο χρήσιμοι ως πρεσβευτές της Ελλάδας στις χώρες διαμονής τους.

σχετικα ondemand