Η Παγκόσμια Φωνή μας Πέτρος Δίπλας, Δημήτρης Κοντογιάννης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Πρέσβης μας στο Περού μιλάει για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου στη Λίμα στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας”|21.03.2024

Η Πρέσβης της Ελλάδας στο Περού, κ. Ελένη Λιανίδου, μίλησε για την εκδήλωση που διοργανώνει η Πρεσβεία μας για την Εθνική Παλιγγεννεσία σε ιστορικό θέατρο της Λίμα την Δευτέρα, 25 Μαρτίου μετά απο 15 χρόνια, στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας” στο ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας με τους Πέτρο Δίπλα και Δημήτρη Κοντογιάννη.

Η κ. Πρέσβης ανέφερε ακόμη ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνουν επίσης τα εγκαίνια μιας φωτογραφικής έκθεσης για τα 101 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, η οποία θα διαρκέσει δύο περίπου μήνες. Την διοργάνωση των εκδηλώσεων υποστηρίζουν το Ελληνο-Ανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες απο τον Ισημερινό, την Κολομβία και το Περού καθώς και η Ελληνική Κοινότητα της Λίμα. Η ανταπόκριση στις 1200 περίπου προσκλήσεις που έχουν σταλεί είναι μεγάλη, τόνισε.

Η κ. Λιανίδου υπογράμμισε επίσης τους δεσμούς των δυο χωρών με αναφορές σε ¨Ελληνες που έπαιξαν ρόλο στην ιστορία του Περού.

σχετικα ondemand