Η Παγκόσμια Φωνή μας Πέτρος Δίπλας, Δημήτρης Κοντογιάννης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

H Stephanie Pazoles μιλά για την υιοθεσία της στην εκπομπή ”Η Παγκόσμια Φωνή Μας” | 25.01.2024

Η Stephanie Pazoles, η οποία υιοθετήθηκε την δεκαετία του 1950 σε ηλικία 13 μηνών απο Ελληνοαμερικανούς γονείς oι οποίοι έμεναν στη πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ, μίλησε για την ιστορία της υιοθεσίας της στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας” με τον Πέτρο Δίπλα και τον Δημήτρη Κοντογιάννη στο Ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας.

Η κ. Pazoles, η οποία βρέθηκε μέσα σ’ ένα καλάθι έξω απο μια εκκλησία της Πάτρας με ένα χαρτάκι που έγραφε πως είχε βαπτισθεί Πηνελόπη, ήταν 15 ημερών και τον σταυρό απο την βάφτισή της, μεταφέρθηκε στο ορφανοτροφείο της πόλης απ’ όπου υιοθετήθηκε χωρίς ποτέ να γνωρίσει το όνομα των βιολογικών γονέων της. Η ίδια δηλώνει πως καταλαβαίνει γιατί μερικές μητέρες αναγκάζονται ορισμένες φορές να δώσουν τα παιδιά τους για υιοθεσία καθώς η ίδια το βίωσε στα 20 χρόνια της με τον γιό της Χριστόφορο στις ΗΠΑ. Η κ. Pazoles, η οποία έχει δυο ακόμη παιδιά, τον Νίκο και την Αλεξάνδρα, αναζητεί την οικογένειά της στην Ελλάδα μέσω των τεστ DNA και έχει βρεί ότι έχει μακρινούς συγγενείς στον Καναδά με καταγωγή απο το Αίγιο. Κατά σύμπτωση, το τραγούδι “Αιγιώτισσα” ήταν εκείνο που πάντα της άρεσε χωρίς η ίδια να ξέρει το γιατί.

σχετικα ondemand