Η Παγκόσμια Φωνή μας Πέτρος Δίπλας, Δημήτρης Κοντογιάννης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο πρόξενος της Ελλάδας στη Ν. Υόρκη Ντ. Κωνσταντίνου στην “Παγκόσμια φωνή μας” | 18.12.23

Στη «Φωνή της Ελλάδας» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Η παγκόσμια φωνή μας» με τον Πέτρο Δίπλα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά από τη Νέα Υόρκη, ο γενικός πρόξενος κ. Ντίνος Κωνσταντίνου και μίλησε για την απόπειρα εμπρησμού που συνέβη χθες Κυριακή τα ξημερώματα.

«Κάποιος άγνωστος επιχείρησε να βάλει κάποια φωτιά στην είσοδο του προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιώντας κάποιο εύφλεκτο υλικό με το οποίο περιέλουσε τα φυτά του εξωτερικού χώρου. Η φωτιά δεν πήρε μεγάλη έκταση, γιατί ήταν άμεση η ανταπόκριση της πυροσβεστικής, τους οποίους ευχαριστώ και δημοσίως» ανέφερε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κ. Ντίνος Κωνσταντίνου και συμπλήρωσε  «έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα κίνητρα. Με την έρευνα που θα πραγματοποιήσουν οι αστυνομικές αρχές θα ταυτοποιήσουν τον δράστη – υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό και από τις κάμερες παρακολούθησης –  και θα μάθουμε περισσότερα».

σχετικα ondemand