Η Παγκόσμια Φωνή μας Πέτρος Δίπλας, Δημήτρης Κοντογιάννης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Δρυμιώτης: Η καθιέρωση της επιστολικής ψήφου απαλύνει μια ντροπή

Η καθιέρωση της επιστολής ψήφου στις ευρωεκλογές του 2024 αποτελεί σημαντική μεταρρύθμιση η οποία βελτιώνει την Ελληνική Δημοκρατία και απαλύνει την ντροπή να μην μπορούν να ψηφίσουν οι ¨Ελληνες πολίτες που το δικαιούνται επειδή βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη στο εσωτερικό απο εκείνη που έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα τόνισε ο πολιτικός αναλυτής και εκλογολόγος Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας και στην εκπομπή “Η Παγκόσμια Φωνή μας” και στους Πέτρο Δίπλα και Δημήτρη Κοντογιάννη.

Ο κ. Δρυμιώτης, οποίος είχε ταχθεί υπερ της επιστολικής ψήφου απο τις ευρωεκλογές του 2024 όταν είχε ξαναμιλήσει στην εκπομπή στις 6 Ιουλίου και λίγο αργότερα με άρθρο του στη Καθημερινή, τόνισε ότι η επιστολική ψηφος θα δώσει την ευκαιρία να δούμε ποιά είναι η πραγματική συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών στις εκλογές. Θα είναι επίσης μια γενική δοκιμή σε εκλογική διαδικασία για να διαπιστωθεί πως θα μπορούσε να λειτουργήσει στις εθνικές εκλογές.

σχετικα ondemand