Η Φωνή που μας Ενώνει Γιάννα Τριανταφύλλη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ακούστε την εκπομπή Η Φωνή που ενώνει 13-01-2022

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 16:00 έως 18:00, η Φωνή της Ελλάδας, το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, φιλοξενεί στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει», τον Ρένο Φουντουλάκη, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι και δίνει μαθήματα ζωής με το σπουδαίο του έργο στην Αφρική. Ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος «CR HOPE Foundation» με στόχο την παροχή δωρεάν παιδείας σε παιδιά 3-8 ετών. Ο Ρένος Φουντουλάκης ίδρυσε το σχολείο το οποίο λειτουργεί από το 2020 σε χωριό της Ζανζιβάρης, στην Αφρική. Έχει ήδη αρχίσει το νέο του έργο στην Κένυα, το «United For Green», το οποίο δίνει εφόδια στις γυναίκες-μητέρες στο να παράγουν βιο-κάρβουνο (κάρβουνα φτιαγμένο από αγροτικά απόβλητα, αντί για ξύλο) και να το πουλάνε στα γύρω χωριά.

Στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί και η Ελένη Αμπατζή, πρώην στέλεχος της Διεθνούς Τράπεζας (World Bank). Η Παγκόσμια Τράπεζα είναι το διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το οποίο παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια σε αναπτυσσόμενες χώρες. Η Ελένη Αμπατζή είναι ειδικός εκπαίδευσης σε αναπτυσσόμενες χώρες και μιλάει 19 γλώσσες. Επίσης είναι λέκτορας και ερευνήτρια στο University of Texas at Arlington στην εξελικτική ψυχολογία. Έχει γράψει πολλά άρθρα και βιβλία.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Γιάννα Τριανταφύλλη – Ελένη Καραλή.

σχετικα ondemand