Η Φωνή που μας Ενώνει Γιάννα Τριανταφύλλη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ακούστε την εκπομπή Η Φωνή που ενώνει 23-12-2021

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα Ελλάδας 16:00-18:00, η «Φωνή της Ελλάδας», το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ταξιδεύει με τους Έλληνες ναυτικούς στις θάλασσες του κόσμου, στο χθες και στο σήμερα και φιλοξενεί στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει», έναν «άνθρωπο της θάλασσας».

Ο πλοίαρχος Α΄ Εμπορικού Ναυτικού και πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ένωσης Αποφοίτων Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού»  Γιώργος Παρασκευάς, που θα συνδέσει το παρελθόν των Ελλήνων ναυτικών με το παρόν, θα μιλήσει για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο επάγγελμά τους, η πανδημία την τελευταία διετία, για τον ρόλο της «Φωνής της Ελλάδας» στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση των Ελλήνων ναυτικών, καθώς και για τις εμπειρίες του από την πολυετή ναυτική υπηρεσία του σε ποντοπόρα δεξαμενόπλοια.

Στην εκπομπή θα  φιλοξενηθεί και η Ezeni Athans. Πρόκειται για την ΕλληνAthansίδα πιανίστρια που έχει στόχο την προβολή της κλασικής μουσικής στην Ελλάδα μέσα από μια νέα αντίληψη. Η Ezeni Athans  έχει διδαχθεί πιάνο από τον Ευγένιο Μογκιλέβσκυ. Ίσως ο πιο σημαντικός πιανίστας εν ζωή, που «ρίχνει γροθιά» στο πρωτόκολλο της εκτέλεσης της κλασικής μουσικής μέσα από το πιάνο της Νέας Εποχής.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Γιάννα Τριανταφύλλη – Ελένη Καραλή.

σχετικα ondemand