Η Φωνή που μας ενώνει Γιάννα Τριανταφύλλη
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ακούστε την εκπομπή Η Φωνή που ενώνει 25-11-2021

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα Ελλάδας 16:00-18:00, στη Φωνή της Ελλάδας, το παγκόσμιο  ραδιόφωνο της ΕΡΤ, η Γιάννα Τριανταφύλλη φιλοξένησε στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει», τον πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Ιωάννη Νικολίτση, διευθυντή της Ελληνικής Εθνικής Σχολής που βρίσκεται στη Βιέννη και λειτουργεί στην ελληνική Μητρόπολη, η οποία είναι και το σημείο αναφοράς των Ελλήνων μεταναστών στην Αυστρία.

Με αφορμή την 26η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και Ελαιόλαδου, που ανακήρυξε η Unesco και η Διεθνής Επιτροπή Ελιάς, φιλοξενούμενη της εκπομπής είναι η Χριστίνα Στριμπάκου, ιδρυτικό μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Women in Olive Oil. Η κυρία Στριμπάκου οργανώνει βιωματικά σεμινάρια για σχολεία, σεφ και επισκέπτες της χώρας μας, προωθώντας τη σημασία της κατανάλωσης του ελαιόλαδου και τις αξίες της μεσογειακής διατροφής.

Ο Δρ. Enzo Bonano, γενικός γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου AIAL, θα ενημερώσει τους ακροατές της Φωνής της Ελλάδας για τη συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, οι οποίοι από κοινού προσκαλούν τους σινεφίλ, φιλότεχνους και θιασώτες της ιταλικής κουλτούρας και γαστρονομίας που ζουν στην Ελλάδα στο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Σύγχρονου Ιταλικού Πολιτισμού, Italy On Stage, που πραγματοποιείται από τις 22 ώς τις 28 Νοεμβρίου 2021.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Γιάννα Τριανταφύλλη – Ελένη Καραλή

σχετικα ondemand