Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Βασίλης Παπαστεργιάδης στην εκπομπή “Η Ελλάδα στον κόσμο” | 21.02.2024

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, μίλησε σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στη “Φωνή της Ελλάδας” και στην εκπομπή “Η Ελλάδα στον κόσμο” με τον Γιώργο Διονυσόπουλο, με αφορμή το φεστιβάλ “Αντίποδες” το οποίο θα λάβει χώρα για 36η χρονιά στην καρδιά της Μελβούρνης, στην Lonsdale Street, το προσεχές Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Φεβρουαρίου.

“Αυτό το Σαββατοκύριακο η Μελβούρνη ντύνεται στα γαλανόλευκα. Μιλάμε για ένα φεστιβάλ που περιλαμβάνει περισσότερους από 600 καλλιτέχνες, 90 περίπτερα, τρεις εξέδρες, χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα, θέατρα, φαγητό και πολλά άλλα”, δήλωσε ο κ. Παπαστεργιάδης, σημειώνοντας πως πρόκειται για το μοναδικό φεστιβάλ στη Μελβούρνη που κλείνει το κέντρο της πόλης για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Όπως είπε, από το φεστιβάλ αναμένεται να περάσουν 100-150 χιλιάδες επισκέπτες, που οι περισσότεροι δεν έχουν ελληνική καταγωγή αλλά έχουν αγαπήσει τον ελληνικό πολιτισμό, τον χορό, τη μουσική και όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν την πατρίδα μας.

“Θα είναι ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγάπη όπου η καρδιά της Μελβούρνης θα χτυπά σε ελληνικούς ρυθμούς”, σημείωσε.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Παπαστεργιάδη στη “Φωνή της Ελλάδας” εδώ:

σχετικα ondemand