Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

“Η Ελλάδα στον κόσμο” με τον Γιώργο Διονυσόπουλο | 30.01.23

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου σήμερα και η εκπομπή ξεκίνησε με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και το σχετικό ρεπορτάζ από τον πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ, Νότη Ανανιάδη. Ακολούθησε το διπλωματικό ρεπορτάζ από τη διπλωματική συντάκτρια της ΕΡΤ, Κατερίνα Φρύσσα και αμέσως μετά, το οικονομικό στίγμα της ημέρας έδωσε ο οικονομικός συντάκτης της ΕΡΤ, Άκης Αθανασόπουλος. Στη συνέχεια, καλεσμένος ήταν ο Διδάσκων Διεθνείς Σχέσεις στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Παν/μιου Αιγαίου και εντεταλμένος Λέκτορας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Χρήστος Ζιώγας.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, συνομιλήσαμε για τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας με τον βουλευτή Φθοιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη και στη συνέχεια, καλεσμένος ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, Αθανάσιος Τσώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εκδήλωση με τίτλο «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα», που διοργάνωσε στο Βελιγράδι η περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης για την τουριστική προβολή της περιοχής. Η εκπομπή έκλεισε με τα αθλητικά νέα από τον αθλητικό συντάκτη της ΕΡΑ Σπορ, Δημήτρη Γιαχανατζή.

σχετικα ondemand