Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

“Η Ελλάδα στον κόσμο” |16.11.22

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου σήμερα και στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο» με τον Γιώργο Διονυσόπουλο, καλεσμένη ήταν η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, η οποία σχολίασε τα σημαντικότερα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ακολούθησε συζήτηση με τον ειδικό σε θέματα Ισλάμ και Μέσης Ανατολής, Ευάγγελο Βενέτη, για τα ελληνοτουρκικά και τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Οδυσσέας Ζώρας, αναφέρθηκε στην  επίσκεψη, στις αρχές Νοεμβρίου, στη χώρα μας, εκπροσώπων από 30 κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής και στην σύναψη συνεργασιών με τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Πατρών, Προκόπης Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε στο φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε σε 80 νοικοκυριά, μέσω της εφαρμογής Food Waste App.

Η Ίβανα Τζόρτζεβιτς, όπως κάθε μέρα, μετέδωσε τις διεθνείς και βαλκανικές ειδήσεις.

Η εκπομπή έκλεισε με τα αθλητικά νέα από την αθλητική συντάκτρια της ΕΡΑ Σπορ, Αντιγόνη Δρακάτου.

σχετικα ondemand