Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο επίτιμος πρόεδρος του Παμποντιακού Συλλόγου «Αργώ» Χρήστος Σοφιανίδης στη «Φωνή της Ελλάδας»

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνουν το διήμερο 18-19 Μαϊου, στο Πολεμικό Μουσείο, ο Παμποντιακός Σύλλογος «Αργώ» και η Ένωση Ποντίων Σουρμένων, ο επίτιμος πρόεδρος του Παμποντιακού Συλλόγου «Αργώ», Χρήστος Σοφιανίδης, φιλοξενήθηκε στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο» με τον Γιώργο Διονυσόπουλο.

Όπως είπε, πρόκειται για μια εκδήλωση- αφιέρωμα στη μνήμη των μαρτυρικών θυμάτων και ηρώων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

«Η πρώτη μέρα θα έχει συμβολικούς χορούς και τραγούδια. Την δεύτερη μέρα, στις 19 Μαϊου, θα υπάρχουν εισηγήσεις και ομιλίες από εκλεκτούς καλεσμένους για την ιστορία και την Γενοκτονία στον ιστορικό Πόντο», ανέφερε ο κ. Σοφιανίδης ο οποίος συμπλήρωσε πως όπως κάθε χρόνο θα τοποθετηθεί ενημερωτικό-θεματικό περίπτερο στο Σύνταγμα.

Η εκδήλωση, η οποία πλαισιώνεται με κειμενο-φωτογραφική έκθεση Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού θα φιλοξενηθεί στο Αίθριο του Πολεμικού Μουσείου.

Ώρα έναρξης 19.30.

 

Ακούστε τη συνέντευξη στο ηχητικό της ανάρτησης.

σχετικα ondemand