Η Ελλάδα στον Κόσμο Γιώργος Διονυσόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η κ. Λίτσα Αθανασιάδου από την Ποντιακή Εστία Μελβούρνης στη Φωνή της Ελλάδας

Με αφορμή την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ποντιακή Εστία για το άγημα της Ελληνικής Προεδρικής Φρουράς, το οποίο βρέθηκε στη Μελβούρνη το τελευταίο δεκαήμερο, προσκεκλημένο της πολιτειακής κυβέρνησης για τους εορτασμούς του ANZAC Day, η κ. Λίτσα Αθανασιάδου, πρόεδρος της Μέριμνας Ποντίων Κυριών και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ποντιακής Εστίας Μελβούρνης, μίλησε στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο» με τον Γιώργο Διονυσόπουλο.

«Μας φέρανε το άρωμα από την Ελλάδα, μας φέρανε τη δύναμη να συνεχίσουμε να προωθούμε τον ελληνισμό μας όπου κι αν βρισκόμαστε».

«Όταν κάποιος έρχεται από την Ελλάδα, ιδιαιτέρως όταν αυτοί είναι οι εύζωνες, για εμάς είναι σαν να μας προστατεύουν κι εμάς. Δεν νοιώθουμε μετά μόνοι μας, νοιώθουμε ότι έχουμε κάποιον εκεί, αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια και γι΄ αυτό είμαστε πολύ περήφανοι. Περήφανοι για την πατρίδα μας την Ελλάδα, περήφανοι γι΄ αυτούς τους λεβέντες που ήταν εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Αθανασιάδου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό της ανάρτησης.

σχετικα ondemand