Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

«Η Δική μας Πόλη» φιλοξενεί την Κάτια Σπερελάκη | 15.04.2024

Η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας, μας μίλησε για το θέατρο τη μεγάλη της αγάπη και για την ξεχωριστή θεατρική παράσταση «Νίνα 2» όπου πρωταγωνιστεί αυτή την στιγμή, γράφοντας και το κείμενο το οποίο αναφέρεται με βαθύ και ουσιαστικό τρόπο στην γυναίκα, στα αδιέξοδα του σύγχρονου ανθρώπου, στην αντιμετώπιση της ύπαρξης σε σχέση με τον χρόνο.

Η Κάτια Σπερελάκη αναφέρθηκε στις σημαντικότερες συμμετοχές της στο θέατρο, σε έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων και στις εμφανίσεις της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Θα μας μιλήσει για την αγάπη της για την λογοτεχνία και το ραδιόφωνο, για τα θέματα της καθημερινότητας και πολιτικής που την απασχολούν.

Η Σπερελάκη, που παραμένει στον χρόνο μία ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο του πολιτισμού, μας μίλησε και για την πολυπολιτισμική γειτονιά της, για τα μεγάλα και ξεχωριστά ταξίδια που κάνει με τον σύντροφό της τον αγαπημένο ηθοποιό Στέλιο Μάινα, για τις επιθυμίες και τα σχέδια της.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

σχετικα ondemand