Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Πέτρος Κλαμπάνης στη ”Δική μας Πόλη” | 04.12.2023

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00-20:00 η εκπομπή “η δική μας πόλη” παρουσιάζει τον ΠΕΤΡΟ ΚΛΑΜΠΑΝΗ.
Ο πολυτάλαντος, πρωτοπόρος μπασίστας και συνθέτης τζαζ μουσικής, θα μιλήσει για την ανάγκη του να πειραματίζεται σε νέους ήχους, να παίζει με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς μουσικές προσωπικότητες.
Ο καλλιτέχνης, θα αναφερθεί στο φυσικό του χώρο τη τζαζ και την προσέγγισή του στα ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια που αποτυπώνεται και στη δουλειά του με το τίτλο “Tora Collective” που με έναν μαγικό τρόπο συνδέονται με την τζαζ μουσική κουλτούρα.
Στο στούντιο, ο φιλοξενούμενος θα εκφράσει το θαυμασμό του στους: Τσιτσάνη, Χιώτη, Τούντα, Εσκενάζυ, θα αναφερθεί στις σημαντικές συνεργασίες του, καθώς και στο αφιέρωμά του που θα κάνει στο Miles Davis.
Ο Πέτρος Κλαμπάνης θα μιλήσει για τη γενέτειρά του τη Ζάκυνθο και τα πρώτα του ακούσματα, τις πόλεις που έζησε κι ανέπτυξε τη σχέση του με τη μουσική, την Ολλανδία όπου συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της νεοϋρκέζικης τζαζ σκηνής.
Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης που εκπροσωπεί επάξια την ελληνική μουσική οικογένεια στον κόσμο, σε με μια εκ βαθέων συζήτηση με το Θέμη Ροδαμίτη θα αναφερθεί και σε κοινωνικά θέματα που τον απασχολούν πέρα της μουσικής.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: ΘΕΜΗΣ ΡΟΔΑΜΙΤΗΣ

σχετικα ondemand