Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Δική μας Πόλη με τον Θέμη Ροδαμίτη | 21.07.23

Την Παρασκευή, 21 Ιουλίου, η εκπομπή «η Δική μας Πόλη» φιλοξένησε την Όλια Λαζαρίδου. Έγιναν αναφορές στις σημαντικότερες στιγμές και συνεργασίες της με τους ανθρώπους του θεάτρου, στον ελληνικό και διεθνή χώρο και στις προσωπικές επιλογές της που την κατέστησαν μία από τις πιο διακριτές κι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του χώρου.
Η ηθοποιός και σκηνοθέτις, στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση της με τους καθημερινούς ανθρώπους, στο νόημα που αποκτά η ζωή όταν κινείται στον χώρο της απλότητας και της ανθρώπινης επαφής, ενώ τόνισε την αποφυγή που έχει στο να χαρακτηρίζει ή να χαρακτηρίζεται με βάση την επαγγελματική ιδιότητα ή τις «ταμπέλες».
Η Όλια Λαζαρίδου, μίλησε για την τελευταία της ποιητική συλλογή «Η προσευχή του ελάχιστου» και διάβασε ποιήματά της. Αναφορές έκανε στην ιδιαίτερη ζωή της ως παιδί, στη σχέση της με τη μοναχικότητα, στις αξίες της φιλίας και στη σημασία που δίνει στο «παιχνίδι».

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

σχετικα ondemand