Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Δική μας Πόλη με τον Θέμη Ροδαμίτη | 09.07.23

Tην Κυριακή 9 Ιουλίου, η εκπομπή «η Δική μας Πόλη» είναι αφιερωμένη στον θρυλικό πλέον κιθαρίστα του συγκροτήματος Socrates και συνθέτη Γιάννη Σπάθα. Στην εκπομπή έγιναν αναφορές στη μακρά και πολύ επιτυχημένη πορεία του καθώς και στις συνεργασίες του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο βασικός ερμηνευτής των τραγουδιών του Βασίλης Λέκκας και ο γιος του, ο ταλαντούχος κιθαρίστας Νίκος Σπάθας, παίζουν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που έγραψε.
Στο στούντιο ο συνθέτης και κορυφαίος ντράμερ Γιώργος Τρανταλίδης, ιδρυτικό μέλος κι αυτός του συγκροτήματος, μίλησε για τον φίλο του, για την διεθνή αναγνώρισή τους, για την συνεργασία τους με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου.
Ο μικρός Ηλίας Λέκκας, μίλησε για τον αγαπημένο του νονό.
Στην εκπομπή ακούστηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους ιδιαίτερες καλλιτεχνικές και προσωπικές στιγμές που μοιράστηκαν μαζί με τον Γιάννη Σπάθα, ενώ αναφορές έγιναν και στο σπάνιο ήθος του μοναδικού και πρωτοπόρου αυτού καλλιτέχνη.

Επιμέλεια- Παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης                                                                                                          

σχετικα ondemand