Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Δική μας πόλη με τον Θέμη Ροδαμίτη | 08.01.23

Tην Κυριακή 8 Ιανουαρίου, η εκπομπή «η δική μας πόλη» αφιερώθηκε στον πολυτάλαντο και βραβευμένο μουσικό και ηθοποιό Γιάννη Ζουγανέλη. Ο καλλιτέχνης, καλεσμένος του Θέμη Ροδαμίτη, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες συναντήσεις-συνεργασίες της πορείας του, τα μουσικά στέκια στα οποία πρωτοέπαιξε, αναδεικνύοντας μια δημιουργική και έντονη ατμόσφαιρα μιας εποχής, ενώ στέκεται με ιδιαίτερες αναφορές στους αγαπημένους του φίλους.

Αναφορά έγινε στη θεατρική του πορεία, που περιλαμβάνει ένα ευρύ ρεπερτόριο, από την αρχαία κωμωδία-δράμα ως το σύγχρονο και διεθνές, και τη συγγραφική του δραστηριότητα που αναφέρεται σε ιδιαίτερα σημαντικά εκπαιδευτικά μοντέλα εκμάθησης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη διεθνή μουσική του πορεία, που εδώ και χρόνια διακρίνεται και επιβραβεύεται από δημόσιους φορείς αλλά και τους ακροατές. Στην εκπομπή, ακούγονται τραγούδια που ξεχώρισαν στη μακρά του διαδρομή, αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

σχετικα ondemand