Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η Δική μας Πόλη 02-07-2022

Τον Γιώργο Κούδα παρουσίασε η εκπομπή “Η δική μας πόλη” το Σάββατο 2 Ιουλίου από τις συχνότητες της “Φωνής της Ελλάδας“.

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλά στον Θέμη Ροδαμίτη για τον ΠΑΟΚ , την πόλη του την Θεσσαλονίκη και τις γειτονιές της , τις αγαπημένες του πόλεις (Φλωρεντία, Βαρκελώνη κ.α.) .

Θυμάται τις συναντήσεις του με τον Κρόιφ , τον Ρουμενίνγκε , τον Πελέ και άλλες διεθνείς προσωπικότητες του ποδοσφαίρου.

Με τρυφερότητα μιλά για έναν άλλο θρύλο του ποδοσφαίρου, τον αγαπημένο φίλο του Μίμη Παπαϊωάννου, για πολλές φιλικές του σχέσεις και για την περίοδο στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ιδιαίτερη θέση στην εκπομπή έχει το ελληνικό τραγούδι (που τόσο έχει αγαπήσει), οι σπουδαίοι ερμηνευτές του , οι γαλλικές μελωδίες, το ιταλικό πεντάγραμμο.

Οι ποιητές της πόλης “περνούν μέσα στη συζήτηση” και τα παιδικά χρόνια ζωντανεύουν με περιγραφή του ίδιου:” Όταν έπαιζα μικρός μπάλα με τους φίλους μου, ερχόταν και μας έβλεπε συχνά ένας πολύ ψηλός κύριος με μουστάκι. Ήταν ο ποιητής Μανώλης Αναγνωστάκης….”

Μια μοναδική συνομιλία από καρδιάς για τους φίλους της εκπομπής.

σχετικα ondemand