Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η δική μας πόλη 30-04-2022

Το Σάββατο 30 Απριλίου η εκπομπή “Η δική μας πόλη” της “Φωνής της Ελλάδας” παρουσίασε δύο νέες ταλαντούχες από τον χώρο του θεάτρου, την Έμιλυ Λουίζου και την Λήδα Κουτσοδασκάλου. Η Έμιλυ Λουίζου με σπουδές στην Αγγλική Λογοτεχνία και το Θέατρο δραστηριοποιείται στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ με πολλές διακρίσεις. Παράλληλα διδάσκει και εργάζεται στο Associate Lecturer & Visiting Director στο University of the Arts London.Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες στην Αγγλία και την Ελλάδα. Εργάζεται ως βοηθός Σκηνοθέτη στο “Royal Shakespeare Company” και σκηνοθετεί την παράσταση LABOR.

Η ηθοποιός Λήδα Κουτσοδασκάλου αριστούχος απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, τελειόφοιτη “New York University Tisch School of the Arts Master of Arts in Performance Studies”.

Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θέατρο Τέχνης, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου κ.α.

Στην εκπομπή μίλησαν Δημήτρης Τάρλοου, Στέλιος Μάινας, Ιωάννα Παππά.

σχετικα ondemand