Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

O Γιώργος Δημητριάδης στις ”Φωνές και Μουσικές” | 21.06.23

Ο Γιώργος Δημητριάδης παρουσίασε για πρώτη φορά τον νέο του δίσκο «Οδός Ριανκούρ» στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στην εκπομπή του Αλέξη Κώστα “Φωνές και μουσικές” στις 6 το απόγευμα (18:00 ώρα Ελλάδας) .

Το album «Οδός Ριανκούρ». θεωρείται “τομή” στην ελληνική pop-rock σκηνή. Είναι το album ενός δημιουργού που ανθίζει στο χάος, υπερβαίνει τις δυσκολίες και τις μετουσιώνει σε τραγούδια προσανατολισμένα προς το φως. Με τη σημαντική συνδρομή του παραγωγού και ενορχηστρωτή του νέου δίσκου, Κώστα Μπουντούρη, ο ακαταπόνητος δημιουργός Γιώργος Δημητριάδης επανέρχεται με ορμή και γνώση ηχογραφώντας έντεκα τραγούδια σε μουσική και στίχους ως επί το πλείστον δικούς του, αλλά και κάποια με τα λόγια των ταλαντούχων Σταμάτη Πανταζόπουλου και Αλέξανδρου Ατσικπάση.

Η «Οδός Ριανκούρ» είναι ένα album κατάθεση ψυχής, μία αλληλουχία ήχων και εικόνων που υμνούν τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της, χωρίς να κρύβουν την άσχημη πλευρά της αλλά ιεραρχώντας τα σημαντικά που την κάνουν μοναδική. Λυρισμός και ρυθμός εναλλάσσονται αρμονικά και συγκροτούν ένα σύνολο τραγουδιών που ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και την ευαισθησία του.

σχετικα ondemand