Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Η σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου στις “Φωνές και μουσικές”

Την Τρίτη  24-05-22 ήταν καλεσμένη η σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου στις “Φωνές και μουσικές” που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αλέξης Κώστας στις 6 μμ ώρα Ελλάδας.

 

Με πάνω από 28 προσωπικά ρεσιτάλ στο ενεργητικό της, συνεργασίες με ορχήστρες και σύνολα μουσικής δωματίου, ανατρεπτικά performance με ακροβάτες και μουσικούς να αιωρούνται πάνω από το κοινό, η σοπράνο και performer Σοφία Παπαδημητροπούλου παίζει ανάμεσα στο κλασσικό και το σύγχρονο, το παραδοσιακό και το ανατρεπτικό στις εμφανίσεις της και μας προσκαλεί να ανοίξουμε τα αφτιά και τις αισθήσεις μας στις παραστατικές τέχνες που εκπροσωπεί, απαλλαγμένη από το βάρος της ταμπέλας, γιατί η τέχνη είναι μια και ενώνει! Δασκάλα παράλληλα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο, αλλά και φωνοθεραπεύτρια με δεκάδες επιτυχίες σε ανθρώπους που έπασχαν από κακοπάθειες φωνητικών χορδών, προσπαθεί πάντα να μεταδώσει την μαγεία που μας επιφυλάσσει η ανακάλυψη της φωνής μας γιατί έτσι ανακαλύπτουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό και την ταυτότητα της προσωπικότητάς μας. Γιατί η φωνή μας, είναι η πρώτη και σημαντικότερη έκφρασή μας!
Επιμέλεια παρουσίαση Αλέξης Κώστας
Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο ηχητικό της ανάρτησης

σχετικα ondemand