Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι κιθαριστές Anton Baranov και Gabriel Bianco στις “Φωνές και μουσικές”

Δύο από τους παγκοσμίως καλύτερους κιθαρίστες, ο Anton Baranov και ο Gabriel Bianco είχε σε αποκλειστικότητα στην εκπομπή του “Φωνές και μουσικές της Ελληνικής καρδιάς” ο Αλέξης Κώστας στο στούντιο της “Φωνής της Ελλάδας” την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στις 6 το απόγευμα. Οι δύο βιρτουόζοι είναι καλεσμένοι στην Ελλάδα για το 10o Φεστιβάλ κιθάρας του παλαιού Φαλήρου.
Ο Γιάννης Πετρίδης και η Αλεξάνδρα Χριστοδήμου διοργανωτές του φεστιβάλ και εκλεκτοί κιθαρίστες μιλάνε στην εκπομπή για την διοργάνωση και μεταφράζουν όσα έχουν να πουν οι δύο κολοσσοί της κιθάρας…

“O κιθαρίστας είναι ένα ξεχωριστό ον στον πλανήτη, γιατί η κιθάρα είναι ένα πολύ μοναχικό όργανο και περνάει πολλές ώρες μόνος του. Πιστεύω ότι ένα φεστιβάλ κιθάρας του δίνει πολλές δυνατότητες να ξεφύγει από αυτή τη μοναξιά και να έρθει σε επαφή με άλλους που είναι συνοδοιπόροι και που μοιράζονται το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη. Έτσι ώστε να βγει από το καβούκι του.
Ένας από τους λόγους που κάνουμε και αυτό το φεστιβάλ (Π. Φαλήρου) είναι ότι δίνει αυτή τη δυνατότητα στον κιθαρίστα… να βγει από το σπίτι του και από το δωμάτιο του, που μελετά”

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο ηχητικό της ανάρτησης

σχετικα ondemand