Αποτύπωμα Φούλη Ζαβιτσάνου
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Ο Νίκος Απειρανθίτης για τις σειρές που έγραψε και γράφει για την ΕΡΤ

Η εκπομπή «Αποτύπωμα» με τη Φούλη Ζαβιτσάνου, την Πέμπτη 12-01-2023, συνάντησε στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας τον Νίκο Απειρανθίτη, έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες σεναριογράφους.  

Μας μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, για την τέχνη και την τεχνική του σεναρίου αλλά και για την τρέχουσα συνεργασία του με την ΕΡΤ που μας έχει χαρίσει αγαπημένες σειρές όπως την «Καρτ Ποστάλ» και βεβαίως «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» που ξεκινά την Τρίτη 17 Ιανουαρίου τον τρίτο κύκλο επεισοδίων.  

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην σειρά «Το Βραχιόλι της Φωτιάς» που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Εrtflix στις 25 Ιανουαρίου, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης σε συνεργασία με τη Σοφία Σωτηρίου και είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βεατρίκη Σαΐας- Μαγρίζου.

Η σειρά θίγει, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, την ιστορία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει την εξιστόρηση πραγματικών ιστορικών γεγονότων.