Άλλη μια Μέρα Ελένη Γιαννοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  103,7 – 102,9
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 – 102,9 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 221 210 6013168-9 (Studio), 210 6075985 (Γραμματεία – Κοινό) deftero@ert.gr

Η Μυρτώ Βασιλείου στο Δεύτερο Πρόγραμμα | 22.11.2023

Η Μυρτώ Βασιλείου, μία από τις πιο φωτεινές και αξιόλογες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έρχεται ζωντανά στο στούντιο του Δεύτερου Προγράμματος την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στην εκπομπή “Άλλη μια μέρα” με την Ελένη Γιαννοπούλου. Αφορμή οι προσωπικές παραστάσεις της στο Faust, που έρχονται ύστερα από δεκάδες live εμφανίσεις στο πλευρό σημαντικών δημιουργών, σπουδαίες συνεργασίες, sold out συναυλίες, αλλά και τον τρίτο προσωπικό δίσκο της που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Λίγα λόγια για την Μυρτώ Βασιλείου:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτη του τμήματος “Κοινωνικής Πολιτικής” του Παντείου Πανεπιστημίου και απόφοιτη μεταπτυχιακού προγράμματος στη Συμβουλευτική Ψυχοσωματικής Υγείας (MSc).

Από το 2014 έχει κυκλοφορήσει τρεις προσωπικούς δίσκους, το “Μαζί το Χειμώνα”, το “Καταφύγιο” και πολύ πρόσφατα το “Εσύ με κάνεις και μπορώ” σε μουσική Κώστα Τσίρκα, στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και Νάντιας Δουλαβέρα όπου μοιράζεται δύο ντουέτα με τον Γ. Νταλάρα και τον  Γ. Περρή. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου και η παραγωγή του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή. 

Σημεία αναφοράς στην πορεία της αποτελούν:

  • Η παρουσία της στο Ηρώδειο, τον Σεπτέμβριο του 2023, σε μια συναυλία βασισμένη στα έργα του συνθέτη Μίνωα Μάτσα, μαζί με τον Γ. Νταλάρα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.
  • Η καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο δίπλα στο Γιάννη Κότσιρα, το καλοκαίρι του 2023.
  • Η συνεργασία της με τη Λίνα Νικολακοπούλου και ειδικότερα η συμμετοχή της στην παράσταση «Δικαίωμα» που επιμελήθηκε και σχεδίασε η σπουδαία Ελληνίδα στιχουργός στο πλαίσιο του ειδικά διαμορφωμένου διαδικτυακού προγράμματος «Μήνας της Γυναίκας» που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ως ένδειξη τιμής στο γυναικείο φύλο, στο πλάι του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή.
  • Η ερμηνεία της, σε πρώτη εκτέλεση, στο τραγούδι «Η Φυλακή Της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου αλλά και η συμμετοχή της σε συναυλίες με τραγούδια του Νίκου Γκάτσου.
  • Η περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά, το καλοκαίρι του 2022.
  • Η συμμετοχή της στον δίσκο Μάνος Λοΐζος – ΜΕΤΑ, με το τραγούδι «Δεν θα ξαναγαπήσω», διασκευασμένο από τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο.

σχετικα ondemand