Συναντήσεις Ολύνα Ξενοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου | 20.11.22

Στις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ την Κυριακή 20-11-22 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, καλεσμένη στις 16:00 η ηθοποιός κ. Λόρνα Κούτση αναφέρεται στην βραβευμένη παράσταση της παιδικής σκηνής που σκηνοθετεί, σε θεατρική διασκευή Διονύση Κούτση, «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ» του ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ (Με χαρούμενο φινάλε!). Μουσική – τραγούδια – χοροί εποχής, στολίζουν το έργο μαζί με τα θαυμάσια σκηνικά και κοστούμια. Το έργο αυτό είναι διασκεδαστικό, ατμοσφαιρικό και ανθρώπινο με αισιόδοξο, εορταστικό φινάλε. Δίνει ένα μήνυμα Αγάπης και Ανθρωπιάς, που ανταποκρίνεται πλήρως στις άγιες μέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Παρουσιάζεται στο ΘΕΑΤΡΟ «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» ΣΤΟ “STUDIO – NEW STAR ART CINEMA” και συμπληρώνει φέτος 43 χρόνια αδιάλειπτης θεατρικής πορείας (1980-2023).

Η σκηνοθέτιδα κ. Άννα Ετιαρίδου για την θεατρική παράσταση «Gaslighτ – Το Φως του Γκαζιού» του Πάτρικ Χάμιλτον. Ένα από τα σημαντικότερα και μακροβιότερα βρετανικά θεατρικά έργα του εικοστού αιώνα παρουσιάζεται στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής. «Το να μην εμπιστεύεται ένας άνθρωπος το μυαλό του, τις αισθήσεις του, την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τον κόσμο έτσι ακριβώς όπως είναι, αλλά να αμφιβάλλει για καθετί που τον περιβάλλει, είναι ένα πραγματικό μαρτύριο. Και το «Φως του γκαζιού» χαμηλώνει και δυναμώνει, σηματοδοτώντας τον φοβερό κίνδυνο που έρχεται και φεύγει, αλλά που δεν παύει ποτέ να είναι «παρών». Μπορεί άραγε να επέλθει κάποτε η κάθαρση, όταν όλα είναι τόσο συγκεχυμένα;»

Παρουσίαση – Επιμέλεια: Ολύνα Ξενοπούλου

 

σχετικα ondemand