Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 26.02.2024

Καλεσμένοι τηλεφωνικά στην εκπομπή:

-Ο ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, εικαστικός, με αφορμή την ιδέα & επιμέλεια της έκθεσης «Re(a)Duchamp», στην οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα έργα του Μαρσέλ Ντυσάν, στην γκαλερί Ελευθερία Τσέλιου, μέχρι τις 30 Μαρτίου.

-Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, με αφορμή τη σκηνοθεσία & την ερμηνεία στο έργο του Τσιμάρα Τζανάτου «Μαζί Ποτέ: Αιτία υπάρχει …για ότι δεν πάει καλά», που παρουσιάζεται από 28 Φεβρουάριου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στο Bios -Κάτω Χώρος.

-Και η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ, με αφορμή την ερμηνεία της στο έργο του Γιώργου Κοτζιούλα «Τα μαγικά βουνά», που μιλούν για την ιστορία του αντάρτικου θεάτρου κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης και παρουσιάζουν οι Εlephas tiliensis, σε σκηνοθεσία & δραματουργία Δημήτρη Αγαρτζίδη & Δέσποινας Αναστάσογλου, από την 1η Μαρτίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand