Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 15.02.2024

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι:

-Ο ΓΙΩΡΓΟΣ -ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, πιανίστας, με αφορμή τη συναυλία με το Κουιντέτο Πνευστών «Αίολος» στο Φεστιβάλ Πνευστών, το νέο θεσμό του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης.

-Ο ΠΑΝΟΣ ΓΚΕΝΑΣ, υπεύθυνος του Διαγωνιστικού Τμήματος Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, τις «Ελληνικές Μικρές Ιστορίες», που σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζουν τις βραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους του πρόσφατου Φεστιβάλ σε δυο Μουσεία του ΠΙΟΠ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Πολιτιστικού Πολυχώρου Δ. Χατζής, στα Ιωάννινα και τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

-Και η ΜΑΙΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, με αφορμή το κείμενο, τη σκηνοθεσία & την ερμηνεία στην παράσταση «Dolorosa» που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στο «Αγγέλων βήμα».

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand