Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 15.01.2024

Καλεσμένοι στην εκπομπή:

-Ο ομότιμος Καθηγητής Κλασσικής Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, διευθυντής των ανασκαφών στην Επίδαυρο Βασίλειος Λαμπρινουδάκης, με αφορμή τα σημαντικά κτήρια και τις χρήσεις τους που αποκαλύπτονται στον περιβάλλοντα χώρο του Ασκληπιείου.

-Ο Μανώλης Ιωνάς με αφορμή τη σκηνοθεσία & δραματουργική επεξεργασία στην «Ραχήλ» του Γρηγορίου Ξενόπουλου που παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη στο θέατρο Αλκμήνη.

-Ο κριτικός κινηματογράφου και συντονιστής του προγράμματος της Ταινιοθήκης της Θεσσαλονίκης Πάνος Αχτσιόγλου , με αφορμή το αφιέρωμα «Herzog vs. Kinski (Together apart – O καλύτερος εχθρός μου)», στην αίθουσα Σταύρος Τορνές (Αποθήκη 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης), από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου, με τις εμβληματικές ταινίες που γέννησε η συνεργασία ανάμεσα στον Βέρνερ Χέρτσογκ και τον Κλάους Κίνσκι.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand