Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ. Βενέζη | 01.06.23

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:

-ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΕΡΕΦ, Επίτιμος Έφορος Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, με αφορμή την ένταξη των ελασμάτων της Δωδώνης στον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της UNESCO.

-ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ, συγγραφέας και επιμελητής εκθέσεων σύγχρονης τέχνης, με αφορμή την ομαδική έκθεση «Ιδού η Ρόδος», με έργα που αντλούν έμπνευση από τα κεραμικά της διάσημης κεραμοποιίας Ίκαρος στην Ρόδο και παρουσιάζει η Icaro Contemporary Art Gallery & Agency (ICARO C.A.G.A.) στον πολυμορφικό χώρο του εικαστικού Διονύση Χριστοφιλογιάννη Space52, από 27 Μαΐου έως 24 Ιουνίου.

-και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (Meliss), εικονογράφος, σχεδιαστής comics και κινουμένων σχεδίων, με αφορμή το «Humour Sapiens» μια συλλογή που περιλαμβάνει στριπ και γελοιογραφίες και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως.

Μπλε σαν Πορτοκάλι. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand