Καθρέφτης Χρήστος Μιχαηλίδης
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Καθρέφτης με τον Χρήστο Μιχαηλίδη | 14.03.23

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης με τον «Καθρέφτη» του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Να «βλέπουμε» τις αλλαγές. Του εαυτού μας πρώτα. Στεκόμαστε μπροστά στον Καθρέφτη των πραγμάτων και τα βλέπουμε όλα. Στην οικονομία. Στην Υγεία. Στο διεθνές περιβάλλον. Στην καθημερινότητά μας. 9 με 10, κάθε πρωί Δευτέρα με Παρασκευή.

Σήμερα, ο Χρηματιστής Τάκης Ζαμάνης για την κατάρρευση των δύο αμερικανικών τραπεζών, το ενδεχόμενο και το μέγεθος των επιπτώσεων στην εγχώρια, την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία. Θα μπορούσαν τέτοια φαινόμενα να εμφανιστούν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα; Τι μηνύματα προκύπτουν για τις νεοφυείς επιχειρήσεις;

Επίσης, ο Γιώργος Σταθάκης, πρώην υπουργός, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σε μια συζήτηση από την κατάρρευση δύο τραπεζών στις ΗΠΑ ως τις κυβερνητικές επιλογές στην αγορά της ενέργειας και γενικότερα την οικονομία και από την κοινοβουλευτική συζήτηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας μέχρι τις επιπτώσεις της σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ενόψει εκλογών.

σχετικα ondemand