Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 4-4-2023

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 4 Απριλίου 2024, την πρώτη ώρα ασχοληθήκαμε με την Επικαιρότητα και, αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, συνομιλήσαμε με την κα Βάνα Σπούλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής και Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας στο ΕΚΠΑ, υπεύθυνη τμήματος λοιμώξεων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, με θέμα τις ιώσεις της εποχής. Αμέσως μετά, καλεσμένη της εκπομπής ήταν η δρ. Εγκληματολόγος, ειδική σε θέματα ασφάλειας από την ερευνητική ομάδα ITSTIME, κα Μαρία Αλβανού, με αφορμή τη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων, η οποία, αυτή τη φορά, έγινε μπροστά σε αστυνομικό τμήμα και παρά την προσπάθεια που έκανε η 28χρονη θύμα της δολοφονικής επίθεσης από τον πρώην σύντροφό της να προστατευθεί από την αστυνομία, ζητώντας ένα περιπολικό για να την πάει στο σπίτι της.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, συνδεθήκαμε με Σαντορίνη, με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού και μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο, Παναγιώτη Μυτιληναίο, για τα τελευταία νέα από το νησί και τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική περίοδο. Στη συνέχεια, η αγαπημένη ερμηνεύτρια του Δημοτικού και του Λαϊκού μας τραγουδιού, Λευκοθέα Φιλιππίδη μας μίλησε για τον μεγάλο της δάσκαλο, Χρόνη Αηδονίδη, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή, με αφορμή μια συναυλία αφιέρωμα στη μνήμη του, που θα γίνει στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, στις 15 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ.
Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, “ταξιδέψαμε” μέχρι την Αυστραλία απ’ όπου ο δημοσιογράφος της ελληνικής υπηρεσίας του δικτύου SBS, Θέμης Καλλός, μας ενημέρωσε για το 42 Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ, που συνεχίζεται με εξαιρετικές εκδηλώσεις.
Η εκπομπή έκλεισε με τα αθλητικά νέα από την Αντιγόνη Δρακάτου.

σχετικα ondemand