Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου, με τον Θανάση Χούπη | 11.08.2023

Ιωάννης Χρυσουλάκης, Γεν. Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, του ΥΠΕΞ: “Τα φετινά Προγράμματα Φιλοξενίας Νέων Ομογενών, στην Ελλάδα, κάλυψαν σχεδόν όλες τις περιοχές του πλανήτη. Στόχος μας είναι, του χρόνου, στη Θεσσαλονίκη, να διοργανώσουμε ένα Συνέδριο για τους Νέους Έλληνες της Διασποράς, ώστε εκπρόσωποί τους να συναντηθούν για πρώτη φορά και να συναποφασίσουν κοινές δράσεις και καινοτόμες συνέργειες!!”.

Αλέκος Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος – Αρθρογράφος, στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος” της Κύπρου: “Βλέπω δύο ηγεσίες που δεν προσφέρουν στο λαό ένα όραμα. Που δεν έχουν πρόταση Ελευθερίας, πρόταση Απελευθέρωσης. Ζητούν επανάληψη μιας διαδικασίας που έχει αποτύχει οικτρά, που την απέρριψε ο Κυπριακός Ελληνισμός. Ωστόσο, απέφερε πλήθος υποχωρήσεων, οι οποίες παραμένουν στο τραπέζι κι είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους Τούρκους”.

Στέφανος Μυτιληναίος, Δημοσιογράφος, Διπλωματικός Συντάκτης, συνιδρυτής & συν-διαχειριστής της ιστοσελίδας “tribyne.gr”: “Η Ελλάδα και η Κύπρος, ένα Έθνος – δύο Κράτη, οφείλουν να συναντηθούν στην ανατολική Μεσόγειο. Είναι ζήτημα εθνικής μας επιβίωσης!!…”.

σχετικα ondemand