Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 14.08.2023

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 14 Αυγούστου, και μετά από την αναφορά στην Επικαιρότητα και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενημερωθήκαμε από τον αστυνομικό συντάκτη της ΕΡΤ, Κώστα Παπαδόπουλο για τη μεταφορά των 105 συλληφθέντων, κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, στις φυλακές, τη συνέχεια της έρευνας που γίνεται από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή, αλλά και την Ε.Δ.Ε. που συνεχίζεται εντός της Αστυνομίας για την απόδοση ευθυνών για την κακή διαχείριση. Στο τέλος της πρώτης ώρας, μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, καθηγητή Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Ευθύμη Λέκκα για τον σεισμό στην Κρήτη που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός Ισπανού τουρίστα στο φαράγγι της Σαμαριάς από πτώση βράχου, αλλά και για την επόμενη ημέρα στη Ρόδο, με την οργάνωση της αντιπλημμυρικής προστασίας που πρέπει να προχωρήσει, το συντομότερο δυνατό.
Στη δεύτερη ώρα, συζητήσαμε με τον ομότιμο καθηγητή του ΕΜΠ, περιβαλλοντολόγο, Κίμωνα Χατζημπίρο, για τη διαχείριση των δασών και την οργάνωση της προστασίας τους για να μην ξαναζήσουμε τις εφιαλτικές εικόνες με τις πυρκαγιές. Αμέσως μετά, ανοίξαμε γραμμή με Λήμνο και μιλήσαμε για την τουριστική κίνηση και τις ομορφιές του νησιού με τον δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη. Τέλος πληροφορηθήκαμε για τις σημαντικότερες διεθνείς ειδήσεις από την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις από τον Δημήτρη Γιαχανατζή.

σχετικα ondemand